Appel kwark dessert

  • appel-kwark-dessert
  • klop-de-slagroom
  • Ingredienten-appel-kwark-dessert
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 10m

Dit heerlijke nagerecht is heel eenvoudig zelf te maken. Met appelmoes, slagroom, kwark en verkruimelde bastogne koeken zet je in een handomdraai een heerlijk toetje op tafel.

Een lekker hollands recept

De combinatie van appel met de kwark en de heerlijke bastogne is erg aantrekkelijk en maak ik meestal tijdens de herfst.

Ingrediënten

  • 125 ml slagroom
  • 8 gram vanillesuiker
  • 8 bastognekoeken
  • 500 gram kwark
  • 400 gram appelmoes
  • 1 theelepel kardemompoeder

Bereidingswijze

Stap1

Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder stijf in een grote kom. Verkruimel de kandijkoeken grof.

Stap2

Verdeel de kwark, de appelmoes en de slagroom over 4 schaaltjes en bestrooi ze met de verkruimelde koeken.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab