Avocadomousse met garnalen
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5min
- Klaar in: 10 min
- Kcal: 140
Avocadomousse met garnalen limoen en crème fraîche als amuse of voorgerecht. 'n Avocado recept, 'n dip of smeersel met Hollandse garnalen en ook perfect voor op toast. Simpel te maken en hartstikke lekker! Eenvoudig recept voor de feestdagen..
Avocadomousse recept
Avocadomousse recept voor op 'n bordje of in een glaasje met de Hass avocado van EAT ME, deze avocado heeft de meeste smaak, is mega romig en heeft iets nootachtigs.
Je herkent deze avocado soort aan z'n ribbelige, donkere schil en de sticker van EAT ME.
Voor pit in de avocadomousse: Meng een paar druppels tabasco en 'n snuf chilipoeder mee in het avocadomengsel.
Instructies
- Schil en ontpit de avocado en pureer het avocado vruchtvlees met een staafmixer. Meng de crème fraîche en het limoensap door 't avocado mengsel. Breng op smaak met vers gemalen peper en 'n snuf grof zeezout.
- Snij de lente ui in dunne ringen en schep met behulp van een steker van zo'n 6 cm het avocadomengsel op bordjes of neem een glaasje. Verdeel een handje rucola, lente ui en de Hollandse garnalen over de avocado en maak af met pittige kiemgroenten. Voilà, mousse van avocado.
Serveer met rijstcrackers.
Ook lekker: Hollandse garnalen op toast met meest romige tomaten cocktailsaus.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?