Avocadomousse met pesto
Avocadomousse met pesto en granaatappelpitjes simpel te maken en het smaakt heerlijk. Met een topping van sriracha hot sauce en pittige kiemgroenten is dit een smeersel voor op toast of dip voor bij de borrel. Simpel te maken en hartstikke gezond.
Avocado en pesto zijn eenvoudige ingrediënten die prima samen gaan en je meestal wel in huis hebt. Lekker voor de lunch.
Tip! Groene pesto maken doe je zo, met 5 ingrediënten.
Avocado mousse toast
Ingrediënten
- 1 avocado
- 1 el groene pesto
- granaatappelpitjes
- kiemgroenten
Optioneel
- crackers
- toast
- sriracha hot sauce
Instructies
- Schil en ontpit de avocado, doe deze in de blender samen met de groene pesto en peper uit de molen.
- Een snuf zeezout naar smaak en blend voor een gladde avocadomousse.
- Smeer op toast of crackers en maak af met een topping van granaatappelpitjes, sriracha hot sauce en pittige kiemgroenten.
Neem kleine toastjes of neem crackers. Voldoende voor 4 Leksands crackers.
Eet ook eens bij een nacho bowl kleurrijk met limoen, tomaat en verse kruiden.
Ook lekker: avocado hummus met limoen knoflook en tahin.
Leksands knäckebröd is waanzinnig knapperig, een (h)eerlijk, natuurlijk en ambachtelijke cracker gemaakt in Leksand, Zweden. Lekker met mousse van avocado.
Onze favoriet: Ecologische knäckepuntjes gemaakt van 100% ecologische ingrediënten.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?