Bagel met stukjes ham en eiersalade

Bite van krokante ham
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Maak een lekkere bagel met zelfgemaakte eiersalade en krokante stukjes ham als ontbijt of als lunch met dit recept.

Bagel, het broodje met het gat.

Bagels zijn die lekkere broodjes met het welbekende gat in het midden. Naturel of met zaadjes. De bagel lijkt op de donut maar de bagel ligt veel zwaarder op de maag en wordt niet gefrituurd.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 4 plakken rauwe ham
  • 2 bagels
  • 1 el bieslook

Bereidingswijze

  1. 1Kook de eieren ongeveer 6 minuten zodat het eigeel niet helemaal gestold is, maar smeuïg en donkergeel.
  2. 2Bak de plakjes ham in een droge koekenpan krokant. Laat de ham afkoelen en breek ze in stukjes.
  3. 3Pel de eieren, snij ze in stukjes en meng ze door de mayonaise, bieslook en een snufje zout en peper.
  4. 4Snij de bagels doormidden en besmeer ze met de eiersalade. Verdeel de hamstukjes erover en garneer het met wat bieslook.
Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...