Bami recept met ei en paksoi
Bami met een bite- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 30 min
- Klaar in: 35 min
Maak een heerlijk Oosters gerecht. Dit recept voor bami met ei, paksoi, spinazie en shiitake is eenvoudig om te maken en gewoon lekker!
Bami met paksoi, een lekkere bite
Een lekker chinees recept. Een hoofdgerecht met veel groene groenten, met een bite van paksoi, lekker vega! Paksoi is een heerlijke bladgroente waarvan de stelen zo lekker knapperig zijn met een heel milde koolsmaak.
Bereidingswijze
- Kook de mie nestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Ondertussen kun je de de knoflook persen en de gember schillen en raspen. Was en snijd de paksoi en de de shiitake.
- Verhit de helft van de olie in een wok en bak de knoflook en gember kort. Voeg de sojasaus toe samen met de shiitake en paksoi en roerbak kort, voeg als laatste de spinazie toe. Hou de groenten wel een beetje knapperig
- Schep de mie door de groenten. Breng op smaak met extra sojasaus en een beetje ketjap. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de eieren. Verdeel de bami over de borden en serveer met de eieren. Serveer met verse peper en citroen.
Ook lekker: Springrolls recept loempia’s van rijstvellen, ’n favoriete snack met noedels.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen