Banaan in bladerdeeg met chocolade

Banaan in bladerdeeg met chocolade

En poedersuiker
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min

Banaan in bladerdeeg met chocolade en poedersuiker, banaan chocoladeflapjes perfect als makkelijk ontbijt of als toetje. Super snel klaar en altijd favoriet. Bladerdeeg is altijd wel in huis net zo als een pot Nutella en een tros bananen.

Snelle bananen flapjes

Een feestje voor de kids! Ontbijt maken ze het liefst zelf maar dan staan wel deze snelle en vooral makkelijke bananen flapjes op het menu. klodders Nutella gaan er tussen… Een zoet recept, een guilty pleasure voor de zondagochtend.

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 banaan
  • chocoladepasta
  • poedersuiker
  • 1 ei

Banaan met bladerdeeg uit de oven

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en laat het bladerdeeg ontdooien op een vel bakpapier. Schil de banaan en snij in 4 stukken. Smeer op elk plakje bladerdeeg een dot chocopasta en duw hier een stuk banaan in.
  2. Vouw het bladerdeeg dicht door twee punten over elkaar heen te leggen. Druk de randen aan en smeer in met ei. Leg de flapjes 15 minuten in de oven, totdat ze goudbruin en krokant zijn. Bestrooi met poedersuiker. Banaan met bladerdeeg uit de oven maak je zo.

Meer bladerdeeg recepten? Gevulde appels met bladerdeeg.

Beoordeling: 3.2. van 35 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024