Bananenbrood tulband Miljuschka
Yoghurt en walnoten- Aantal: 1
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 50 min
- Klaar in: 1 uur
Bananenbrood tulband van Miljuschka met yoghurt en walnoten. Met een flinke dot pindakaas en geroosterd sesamzaad als topping is dit een echte ontbijt cake. Een machtig tulband recept van Miljuschka, dé cheesecakequeen.
Tulband maken met yoghurt
Tulband maken met yoghurt, banaan en honing. ’t Maakt de cake lekker compact en zorgt voor stevige stukken bananenbrood, heel simpel te maken voor ’t ontbijt of tussendoor.
Zo maak je een tulband van banaan
- Verwarm de oven voor op 180 graden, smeer de vorm in met olie. Prak de bananen en meng alle natte ingrediënten in een kom en ook de droge in een kom behalve de poedersuiker. Meng samen en schenk in de tulbandvorm.
- Bak 50 minuten, laat afkoelen draai om en maak af met poedersuiker. Voilá! Zó maak je een tulband van banaan!
Eet lekker met pindakaas en geroosterde sesamzaadjes.
Meer bananenbrood met pindakaas en chocolade.