[Image_caption id=”28161″ style=”Style-1″ align=”alignnone ” width=”770px” caption=”Shaslick saus” title=”Barbecue saus maken” url=””][/Image_caption]
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 90
’n Snelle shaslick saus
- Pel en snipper de sjalot en fruit kort in de olijfolie. Voeg de tomatenpuree, mosterd en gembersiroop toe en bak kort mee. Snij de ananas en geroosterde paprika (neem er eentje uit pot) in stukjes en voeg toe samen met de tomatenblokjes.
- Laat de barbecuesaus een kwartier zachtjes koken samen met de worcestersaus. Breng op smaak met vers gemalen peper. Laat afkoelen en dip lekker koud. ’n Snelle shaslick saus maak je zó.
Ook lekker: Avocado dip met yoghurt en limoen.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?