BBQ spiesjes met kip en perzik
Kipsaté met een twist- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
BBQ spiesjes met kip en perzik perfect voor de bbq, super lekker! Een kipsaté met een twist, eenvoudig zelf te maken.
De kipspies met een twist
Met een kipspies kan je eindeloos variëren. De kipspiezen zelf kruiden is heel lekker, je kunt variëren met wat je lekker vindt. Deze spiesjes met kip gaan goed samen met het zachte vlees van perzik. Perziken gaan erg goed op de bbq.
Perzikspies is ook een aanrader als dessert, gebruik enkel de perzik, smeer in met olie, gril op de bbq en maak af met een dot vanille kwark. Yum!
Meer kip van de bbq? kipsaté.
Zo maak je kipspies van de bbq met perzik en rozemarijn
- Leg de satéprikkers klaar. Pers de knoflook, hak de naaldjes van de rozemarijn fijn, meng met een scheutje olijfolie en verse peper. Snij de kipfilet in blokjes en marineer in het knoflookmengsel. Laat even staan.
- Schil de perzik en snij in 6 parten. Snij de paprika in stukken. Wikkel de plakjes ontbijtspek om de perzikpartjes en rijg alle ingrediënten aan spiesen. Zorg dat je bbq heet is en bak de kipspies van de bbq met perzik en rozemarijn in een paar minuten gaar.
Recente recepten en artikelen
Wat vind je van het recept?