Bloemkool couscous met tomaat en koriander

Bloemkool couscous met tomaat en koriander

Op toast
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 10 min
  • Kcal: 290

Bloemkool couscous met tomaat lente-ui en koriander op toast afgemaakt met krokante uitjes. Simpel, crispy en snel lunch recept of salade bijgerecht.

Snelle lunch met bloemkool couscous

Gezond en makkelijk met extra veel groente, ’n snelle lunch met bloemkool couscous.

Avocado hummus met limoen ..ook lekker! Met knoflook en tahin, ’n smeersel voor op toast.

Ingrediënten

  • 400 gr bloemkool couscous met paprika tomaat en koriander
  • 10 gr verse munt
  • 10 gr platte peterselie
  • 1 el olijfolie
  • 4 boterhammen

Dressing

  • ½ limoen ’t sap
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
Bloemkool couscous op toast

Couscous salade van bloemkool

  1. Wok de bloemkool couscous kort op heet vuur in olijfolie en laat afkoelen. Maak de dressing en hak de peterselie en munt. Meng beide door de bloemkoolcouscous.
  2. Toast de boterhammen, leg op borden en schep de bloemkool couscous er bovenop. Eet direct, couscous salade van bloemkool maak je zó.

Maak eventueel af met krokante uitjes voor ’n bite en pittige sriracha saus voor pit.

Heb je nog verse kruiden liggen of pinda’s, lekker als topping voor erbij. Je kan de couscous ook inpakken en meenemen voor onderweg of picknick.

Ook lekker: Tortilla mozzarella tuinbonen en basilicum citroen en parmezaan, vega lekker.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...