Broodje brie met serranoham
Rucola en honing- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 520
Broodje brie met serranoham rucola en honing, ’n lunch recept uit de oven voor een warm knapperig broodje met gesmolten brie en geroosterde pijnboompitten en flinterdunne ham. Ook lekker op toast.
Broodje brie uit de oven
’n Broodje brie uit de oven is te gek lekker romig. As je vegetarisch bent, laat de ham weg en vervang met diverse noten zoals hazelnoten, macadamia en walnoten.
Als de brie gesmolten is haal je de broodjes uit de oven, maak af met gehakte noten en honing over de zachte brie leg nog even in de oven en haal na 2 minuten weer uit de oven.
Ook lekker: Toast met mango en geitenkaas ’n makkelijk en gezond toast recept met avocado.
Brie met gebakken ham uit de oven
- Verwarm de oven voor volgens aanwijzingen op de verpakking van de broodjes en bak de broodjes bruin en krokant.
- Snij de brie in plakken en bak de serranoham in een droge koekenpan krokant. Haal de broodjes uit de oven en snij doormidden.
- Beleg de broodjes met de krokante ham, brie en honing. Leg terug in de oven en laat de brie smelten.
- Rooster de pijnboompitten en maak de broodjes af met rucola en pitjes. Broodje brie met gebakken ham uit de oven maak je zó.
Ook lekker: Kip ketjap op toast met zoetzure komkommer ’n hete kip met gember, knoflook en koriander, ’n heerlijk makkelijk en snel lunch recept.