Duobroodje carpaccio en ei

  • Hoeveelheid: 8
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 15m

Heb je zin in een uitgebreide brunch? Maak dan eens deze heerlijke broodjes. Voor ieder persoon zijn er twee verschillende broodjes. Eén met carpaccio en één met een gebakken eitje. Ultiem genieten dus. Al helemaal handig als je niet kunt kiezen!

Ingrediënten

  • 8 kleine afbakbroodjes
  • 250 gram rundercarpaccio
  • 1 zakje slamelange
  • 1 handje geroosterde pijnboompitten
  • 4 eetlepels truffelmayonaise
  • 1 handje geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 eieren

Bereidingswijze

Stap1

Broodje carpaccio: Bak de broodjes af in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking. Beleg de broodjes met de carpaccio, een beetje sla, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Steek een prikker in elk broodje zodat deze goed op zijn plek blijft.

Stap2

Broodje ei: Bak de broodjes af in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking. Bak de eieren in een koekenpan en leg op ieder broodje een ei. Leg er wat slablaadjes overheen en steek een prikker in het broodje zodat deze goed op zijn plek blijft.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 2
Waardeer dit recept

2 personen hebben dit recept gewaardeerd

90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab