Broodjes carpaccio en ei

Broodjes carpaccio en ei

Heerlijke combi
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Zin in een lunch? Maak dan deze heerlijke broodjes. Twee verschillende lunchbroodjes. Carpaccio en ei, een lekkere combi! Even genieten.

Klassieke lunch

Makkelijk en heerlijk Italiaans broodje van carpaccio met parmezaanse kaas en gebakken ei. Een fijne break!

Ingrediënten

  • 8 kleine afbakbroodjes
  • 250 gr rundercarpaccio
  • 1 zakje slamelange
  • 1 handje geroosterde pijnboompitten
  • 4 el truffelmayonaise
  • 1 handje geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 eieren

Bereidingswijze

  1. Broodje carpaccio: Bak de broodjes af in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking. Beleg de broodjes met de carpaccio, een beetje sla, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Steek een prikker in elk broodje zodat deze goed op zijn plek blijft.
  2. Broodje ei: Bak de broodjes af in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking. Bak de eieren in een koekenpan en leg op ieder broodje een ei. Leg er wat slablaadjes overheen en steek een prikker in het broodje zodat deze goed op zijn plek blijft. Gezellige lunch!

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 2.5. van 2 stemmen.
Please wait...