Brownies met pindakaas
- Aantal: 8
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 340
Brownies met pindakaas recept, ’n brownie met cacao een leuke twist op de brownie van chocolade, smeuïg en eenvoudig te maken.
Brownies met cacao zonder chocola
Brownies met cacao zonder chocola maar met 'n diepe intense chocoladesmaak, fudge en sticky.. te gek lekker en snel gemaakt. Pindakaas en nougat crunch maken 't af.
Glutenvrij bakken: Neem AH vrij van gluten meelmix ipv bloem.
Brownies met pindakaas swirl
- Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe de boter in een steelpan en zet op laag vuur. Doe de twee soorten suiker en cacaopoeder erbij en laat dit al roerende smelten tot een romig chocolademengsel. Zet het vuur uit.
- Voeg de bloem toe aan het chocolademengsel, roer door en meng de eieren als laatst mee. Je chocolade brownie beslag is klaar. Smelt de pindakaas kort tot deze wat vloeibaarder is.
- Schenk het beslag in een met bakpapier beklede bakvorm en schenk de pindakaas erop. Maak met een prikker swirls van de pindakaas door 't brownie beslag. Schuif in de oven en je brownie is in 20 minuten gaar. Brownies met pindakaas swirl zó maak je ze.
Laat afkoelen en snij in 16 vierkante stukken. Maak af met 'n dot room, pindakaas of cacao pinda pasta en crunch van sesam en nougatine.
Ook lekker: Appelkruimel cupcake met kaneel en appelmoes.
Neem een bakvorm van 19x29 cm
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?