Brownies met pretzels

Brownies met pretzels

En cacao
  • Aantal: 15
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 30 min
  • Klaar in: 40 min
  • Kcal: 248

Brownies met pretzels en cacao recept, ’n brownie met knapperige zoute pretzel een top combi, smeuïg en eenvoudig te maken.

Brownie met zoute stukjes

Brownie met zoute stukjes maakt deze brownies ’t lekkerst, zoet en zout ’t past perfect.

Je maakt ze met cacao zonder chocola en hebben ’n diepe intense chocoladesmaak.. te gek lekker en snel gemaakt. De pretzel crunch maken ’t af.

Je kan er voor kiezen om kleine stukjes pretzel ook nog extra door het chocolademengsel te doen. En wil je glutenvrij bakken: Neem AH vrij van gluten meelmix ipv bloem en een zakje pretzels van Schär.

Ingrediënten

  • 225 gr boter
  • 120 gr witte basterdsuiker
  • 140 gr bruine basterdsuiker
  • 100 gr cacaopoeder
  • 3 eieren
  • 125 gr zelfrijzend bakmeel
  • 1 tl vanille extract
  • 60 gr pretzels
  • snuf grof zeezout
Brownies met pretzels en cacao recept

Brownies met zoute pretzels

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en meng met de suiker en cacao, klop de eieren los en roer door het cacao-boter mengsel.
  2. Zeef het bakmeel en meng bij het mengsel samen met de vanille en ’n snuf zout. Schenk het beslag in een met bakpapier bekleed bakblik.
  3. Duw de pretzels in het beslag en bak zo’n 30 minuten bruin smeuïg en krokant. Brownies met zoute pretzels zó maak je ze.

Laat afkoelen en snij in 15 vierkante stukken. Top af met extra pure chocolade en pretzels.

Ook lekker: Brownies met pindakaas met cacao een leuke twist op de brownie van chocolade

Neem een bakvorm van 19×29 cm

Beoordeling: 5.0. van 2 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
De smaak van Italie voorjaar 2024