Burrito met zwarte bonen
En rijst- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 566
Burrito met zwarte bonen en rijst, ’n grote tortilla gevuld met rode ui, knoflook, komijn en sojasaus recept. Neem ’n glutenvrije wrap mocht je deze vrij van gluten willen maken.
Burrito
Burrito altijd gevuld met bonen, simpel en lekker, varieer met de rest van de vulling.
Ook lekker: Chili con carne met nacho’s, ’n chili is makkelijk te maken en in no time klaar.
Vegan burrito
- Kook eerst de rijst gaar volgens aanwijzingen van de verpakking, pel en snipper de ui en knoflook en fruit in een klein beetje olijfolie.
- Spoel de bonen goed af, laat uitlekken en voeg toe aan het ui- knoflookmengsel. Was en snij de tomaat in blokjes en voeg toe samen met het komijnpoeder, gerookte paprikapoeder en sojasaus.
- Verwarm de wraps om en om in een droge koekenpan en leg op een bord. Schep de rijst en het zwarte bonenmengsel op beide wraps. Maak eventueel af met koriander, spinazie en limoensap en vouw dicht. Vegan burrito maak je zó.
Eet direct met ’n dot quacamole. Voor wat pit voeg je chilivlokken en shiraishi hot sauce toe voor extra smaak koriander en limoen.
Zo maak je: guacamole.