Champignons in spek met rozemarijn
- Aantal: 12
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 74
Champignons in spek met rozemarijn, makkelijker kan bijna niet, 'n tip voor de gourmet of bbq. Maak de champignons in spek van tevoren klaar zodat ze alleen nog maar gebakken hoeven te worden. Geen rozemarijn? Neem verse blaadjes tijm.
Champignons rozemarijn en krokant spek
Champignons, rozemarijn en krokant spek, 'n heerlijk hapje zó op tafel, drie ingrediënten meer is 't niet. Dip met 'n aioli, super lekker!
Voor erbij: Aioli recept met citroen ofwel knoflookmayonaise. ’n Heerlijke dip voor een stuk brood of bij ’n tapas gerecht, ’n simpel aioli recept voor bij je champignon.
Champignon hapjes
- Snij de steeltjes van de champignons en wikkel de champignons in de ontbijtspek samen met een takje rozemarijn of tijm.
- Steek een satéprikkertje in de champignons en bak de champignon hapjes op de gourmetplaat, bbq of koekenpan in zo'n 5 minuten gaar. Champignon hapjes zó maak je ze.
Neem de marinade van de champignon spies gemarineerd voor op de bbq met knoflook en sojasaus.
Ook lekker: Portobello van de bbq gevuld met kaas en kruiden.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?