Chili-krieltjes

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 6
  • Bereidingstijd: 6m
  • Kooktijd: 4m
  • Klaar in: 10m

Maak deze heerlijke chili-krieltjes voor tijdens het gourmetten eenvoudig klaar.

Ingrediënten

  • 500 gram krielaardappeltjes met schil
  • 1 eetlepel chilipoeder
  • 1 teen knoflook
  • 6 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Stap1

Kook de aardappeltjes in een pan met weinig water in ongeveer 4 minuten net gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen. Snij de aardappeltjes in tweeën of in vieren zodat ze ongeveer even groot zijn. Pers de knoflook boven een schaal en voeg hieraan de chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie toe. Schep de aardappeltjes erdoorheen en laat het een half uur staan.

Stap2

Verhit tijdens het gourmetten in een gourmetpannetje een beetje olijfolie en schep daar de aardappeltjes in. Bak de aardappeltjes bruin en schep het af en toe om. Strooi er eventueel naar smaak zout overheen.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

72

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab