Chili-krieltjes

Crispy met zeezout
  • Aantal: 6
  • Bereidingstijd: 6 min
  • Wachttijd: 4 min
  • Klaar in: 10 min
Naar het recept

Maak deze heerlijke chili-krieltjes voor tijdens het gourmetten eenvoudig klaar.

Chi­li-aard­ap­pel­tjes

Ingrediënten

  • 500 gr kriel met schil
  • 1 el chilipoeder
  • 1 teen knoflook
  • 6 el olijfolie
  • Zeezout

Bereidingswijze

  1. 1Kook de aardappeltjes in een pan met weinig water in ongeveer 4 minuten net gaar. Giet de aardappeltjes af en laat ze afkoelen. Snij de aardappeltjes in tweeën of in vieren zodat ze ongeveer even groot zijn. Pers de knoflook boven een schaal en voeg hieraan de chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie toe. Schep de aardappeltjes door het mengsel en laat een half uur staan.
  2. 2Verhit je gourmetpannetje, scheutje olijfolie, bak de aardappeltjes bruin en bestrooi met zeezout.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...