Chocolade-pindakaasballetjes met M&M’s

  • Hoeveelheid: 15
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 15m
  • Klaar in: 1:10 h

Zin in een ultieme traktatie voor jezelf, zonder dat je er al te veel tijd in moet steken? Maak dan eens deze heerlijke chocoladebolletjes met pindakaas en M&M’s! Je hebt er geen oven voor nodig en je hoeft ze alleen maar eventjes in de vriezer hard laten worden. Heerlijk voor zowel kinderen als volwassenen.

Benieuwd naar meer heerlijke zoete gerechten? Kijk dan eens bij onze zoete receptenIMG_2063

Ingrediënten

  • 1 zak M&M's
  • 4 repen (pure) chocolade
  • 1,5 kop pindakaas
  • 2,5 kop poedersuiker
  • 0,5 kop gesmolten boter

IMG_2065

Bereidingswijze

Stap1

Bewaar een paar M&M's voor de garnering en doe de gesmolten boter, pindakaas, poedersuiker en M&M's in een kom. Meng het door elkaar tot er een stevig deeg ontstaat.

Stap2

Bekleed een plaat of bord met vershoudfolie en rol van het deeg kleine balletjes. Leg de balletjes op het bord met vershoudfolie en zet het bord voor ongeveer 20 minuten in de vriezer tot de balletjes wat harder geworden zijn.

Stap3

Breek de chocoladerepen in stukjes en doe ze in een kom. Zet de kom kort in de magnetron en roer om. Zet de kom weer terug in de magnetron en roer dan weer om tot het helemaal gesmolten is.

Stap4

Haal de bolletjes uit de vriezer en doop ze in de chocolade. Versier de bolletjes met de overgebleven M&M's en zet de bolletjes weer terug in de vriezer of in de koelkast tot de chocolade hard is.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 3
Waardeer dit recept

3 personen hebben dit recept gewaardeerd

59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab