
Chocolate Chip Cookies
Extra pure chocolade- Aantal: 10
- Bereidingstijd: 35 min
- Wachttijd: 20 min
- Klaar in: 55 min
Chocolate Chip Cookies met extra pure chocolade, chocolade koekjes gemaakt van rijstmeel en agavesiroop dus tarwe en suikervrij ofwel best gezonde Chocolate Chip Cookies maar niet glutenvrij.
Chocolade koeken maken
Chocolade koeken maken doe je zó! ’n Makkelijk recept met vanille, kokos en speltmeel. Leuk om te maken nog lekkerder om te eten!
Chocolate Chip Cookies maken
- Meng alle droge ingrediënten in een kom, ’t speltmeel, rijstmeel, kokosbloesemsuiker, baking soda en bakpoeder.
- Hak de chocolade in stukjes, hou 15 gram chocolade apart. Doe de rest bij het meelmengsel. Smelt de kokosolie en doe dit bij het meel samen met het vanille extract, 2 el water en kneed tot een soepel geheel.
- Doe het deeg in aluminiumfolie en laat een half uur rusten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 190 graden. Haal het deeg uit de koelkast en kneed door. Rol het deeg uit tot zo’n 1 á 2 cm dik. Steek de koeken uit en leg de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Druk op de bovenkant stukjes pure chocolade.
- Bak de chocolate chip cookies in zo’n 15-18 minuten bruin en laat goed afkoelen. Chocolate Chip Cookies maken doe je zó
Ook lekker: American cookies mega chewy.
Geef een reactie