Ciabatta met parmaham en mozzarella

  • Porties: 1
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 5m

Een heerlijk broodje voor de lunch, maar ook ideaal als ontbijt of tussendoortje!
Lekker met een schep groene pesto.

Ciabatta, een Italiaans broodje

Ciabatta is een Italiaanse broodsoort, een luchtig, plat, rechthoekig brood, met knapperige korst, soepel gemaakt van restdeeg en water.

Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 1 bol mozzarella
  • 2 gegrilde paprika's uit een pot
  • 100 gram parmaham
  • 3 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Stap1

Snij het brood in de lengte door de helft en besprenkel allebei de kanten met wat olie. Snij de mozzarella in plakjes en beleg de onderste helft van het brood ermee.

Stap2

Leg op de mozzarella een laag paprika's en leg er de parmaham overheen. Dek het geheel af met de bovenste helft van het brood en serveer het op een bord.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

351

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab