Cocktail met mango garnalen en avocado
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
- Kcal: 140
Cocktail met mango garnalen en avocado, limoen en passievrucht als amuse of voorgerecht, 'n super simpel recept. Eet met toast of crackers. Eenvoudig te maken en perfect voor de feestdagen.
Mango garnalen cocktail
Mango garnalen cocktail met koriander, mega fris met passievrucht voor in 'n glas of feestelijk bordje. Neem de mango van EAT ME, deze mango heeft een rijke en zoete smaak en is mega sappig.
Je herkent de mango aan de sticker van EAT ME. Zo ook de passievrucht lekker zoetzuur.
Serveer eventueel met romige cocktailsaus.
Ook lekker met EAT ME avocado: Avocadomousse met garnalen limoen en crème fraîche als amuse of voorgerecht.
Salade van mango en avocado
- Schil de mango, snij in blokjes en zet even weg. Schil en ontpit de avocado en pureer 't vruchtvlees met een staafmixer. Meng de crème fraîche en het limoensap door het mengsel. Breng op smaak met peper en 'n snuf zout.
- Klop de dressing, breng op smaak met peper en 'n snuf grof zeezout, hak de koriander en meng samen met de dressing en garnalen.
- Schep een deel van het romige avocado mengsel op de bodem van een glas, verdeel de mango blokjes met daarop het garnalenkoriander mengsel. Maak af met 'n laatste dot avocado, een lepeltje passievrucht en pittige kiemgroenten. Salade van mango en avocado maak je zó.
Ook lekker: Hollandse garnalen op toast met meest romige tomaten cocktailsaus.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?