Cocktailsaus maken recept
Lekker old school- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
- Kcal: 515
Cocktailsaus maken recept je doet ’t zó. ’n Dip lekker old school maar wel traditioneel. Zelf whisky cocktailsaus maken is veel lekkerder als uit ’n pot. Maak ’t!
Romige cocktailsaus
’n Romige cocktailsaus lekker en simpel voor bij de klassieker garnalen, zit je altijd goed. En als je ‘m even mengt met een staafmixer wordt de dipsaus extra luchtig.
Lekker: romige mayonaise maken met mosterd en azijn. Lekker lobbig, tikje zuur en heerlijk zacht.
Whiskysaus zo maak je ’t
- Meng de mayonaise door een klodder tomatenketchup, een scheutje sherry en een scheutje cognac samen met de paprikapoeder.
- Klop de slagroom bijna stijf en meng door de saus. Proef even of de saus naar smaak is, anders kun je wat extra ingrediënten toevoegen. Whiskysaus zo maak je ’t.
Dip lekker met ’n stukje zalm of bij de bbq.
Ook lekker: Avocado dip met yoghurt en limoen. Of cocktailsaus maken zonder alcohol.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen
Met sherry en cognac kun je dit toch moeilijk whiskysaus noemen 😊
Haha eigenlijk niet hé Thea…