Couscous met frisse yoghurtsaus
Lekker fris- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Eet jij regelmatig couscous? Couscous is erg gezond en kan met een goed recept heel erg lekker zijn! Vooral met dit recept voor couscous met bloemkool, rode ui, gerookte kip en frisse yoghurtsaus.
Couscous met bloemkool
Heerlijk couscous gerecht met bloemkool, rode ui en kip. Een simpel lekker en vullend recept.
Bereidingswijze
- Snij alle rode uien in 6 parten en halveer de grotere bloemkoolroosjes zodat alle roosjes ongeveer even groot zijn. Bak de ui en bloemkool in een pan met de helft van de olie en voeg hier het kerriepoeder aan toe. Bak het geheel ongeveer 10 minuten en breng op smaak met peper en zout.
- Maak de bouillon aan met het bouillontablet en kokend water. Giet de bouillon over de couscous en laat het staan tot de groenten gaar zijn. Snij ondertussen de gerookte kip in reepjes. Roer dan de couscous los en schep door het bloemkoolmengsel. Schep de tijm en oregano door de Griekse yoghurt. Serveer de couscous met de yoghurt erbij. Enjoy!