Couscous met nectarine en amandelen
Met feta en basilicum- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 320
Couscous met nectarine en amandelen feta en basilicum, gezonde lichte salade met kaas en fruit.
Couscous met perzik
Couscous met perzik ’n perfect alternatief voor deze salade mocht je geen nectarine in huis hebben. ’n Rijpe nectarine smaakt net zo zoet als een perzik.
Eet je couscous glutenvrij, maak de nectarine salade met Peak’s Couscous vrij van gluten. Aanrader!
Ook lekker: Perzik en walnootsalade met appel en Yofresh, ’n salade met fruit.
Couscous met fruit
- Doe de couscous in een kom en voeg 100 ml kokend water toe. Dek af met zelfklevend folie en laat zo’n 5 minuten staan. Roer de couscous luchtig los met een vork.
- Rooster de amandelen in een droge koekenpan en hak in stukken. Meng de honing met de azijn en olijfolie en schep door de couscous met de amandelen.
- Snij de nectarine in dunne plakken en snij de basilicum. Vermeng met de couscous, verkruimel de feta erover en serveer de salade.
Couscous met fruit zo maak je dat, maak af met een dot dikke yoghurt, een handje granaatappelpitjes en eet met ’n stuk brood.
Ook lekker: Quinoa salade met broccoli en feta.