Couscous met spruiten uit de wok
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 15 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 30 min
- Kcal: 320
Couscous met spruiten uit de wok met (vega) gehakt, een gezonde maaltijd met gewokte spruitjes, snel en simpel couscous recept met rode ui en zongedroogde tomaten.
Couscous met Hollandse groenten
Couscous met Hollandse groenten is zo gek nog niet. Courgette of boontjes is 'n perfect alternatief voor deze couscous mocht je geen spruitjes in huis hebben.
Eet je couscous glutenvrij, maak 't couscous recept met Peak's Couscous vrij van gluten. Aanrader!
Gewokte spruitjes met couscous
- Maak de spruitjes schoon en snij door de helft. Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit een scheut olijfolie in een wok en bak 't (vega) gehakt rul.
- Wok na een paar minuten de ui, knoflook en spruiten mee en breng op smaak met vers gemalen peper en zout. Maak de couscous volgens aanwijzing van de verpakking.
- Roer de couscous luchtig los met een vork. Snij de zongedroogde tomaten klein en meng samen met de couscous en voeg bij de gewokte spruiten. Gewokte spruitjes met couscous zó maak je dat.
Schep lekker op en maak af met een dot dikke yoghurt, een handje muntblaadjes eventueel wat fetakaas en misschien een stuk brood.
Ook lekker: Quinoa salade met broccoli en feta.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?