Pannenkoekjes met suiker en kaneel

  • Hoeveelheid: 18
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 5m
  • Klaar in: 10m

Heerlijke pannenkoeken van zelfgemaakt beslag met suiker en kaneel.

Ingrediënten

  • 1 ei
  • Snufje zout
  • 200 ml melk
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 50 gram krenten
  • 50 gram rozijnen
  • Suiker
  • Kaneel

Bereidingswijze

Stap1

Meng de zout door het meel in een grote kom en maak een kuil in het midden. Schenk een groot deel van de melk en het ei in het kuiltje en roer van midden uit tot het een glad beslag is. Voeg beetje voor beetje de rest van de melk toe.

Stap2

Roer ook de krenten en rozijnen door het beslag. Laat een scheutje olie in een koekenpan heet worden en bak hierin het beslag in koekjes gaar. Keer de koekjes 1 keer om wanneer de bovenkant droog is.

Stap3

Serveer de koekjes warm met wat suiker en kaneel.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Waardeer dit recept

2 personen hebben dit recept gewaardeerd

22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab