Eiersalade maken met yoghurt
Een gezonde eiersalade met yoghurt, bieslook en kurkuma, perfect voor op toast of crackers. Deze eiersalade zonder mayo is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens snel en simpel te maken. Meng gewoon de ingrediënten, en je hebt een smakelijke salade die je meteen kunt serveren!
En het beste van alles? Ei en kurkuma zijn supergezond, dus je krijgt ook nog eens een voedzame boost. Probeer het eens, lekker fris en hartig! Net als deze: tonijnsalade met yoghurt.
Recept afdrukken
Eiersalade maken met yoghurt bieslook en kurkuma met toast, gezonde salade van ei zonder mayo. Hóe makkelijk.
Ingrediënten
- 4 eieren
- 3 el yoghurt
- 2 el olijfolie extra vergine
- ½ tl kurkuma
- 1 el bieslook
- peper versgemalen
- zout grof
Instructies
- Kook de eieren in zo'n 7 minuten, net niet helemaal hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
- Hak de bieslook en meng het met de yoghurt, olijfolie en kurkuma. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
- Snijd de eieren in kleine stukjes en meng ze met het yoghurt-kurkuma mengsel. Zo maak je eiersalade zonder mayo.
Deze salade van ei staat in mum van tijd op tafel. Eet met lekkere crackers.
Ook lekker: sardientjes of makreelspread 'n snelle vissalade.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?