Frietje kapsalon recept
Met jalapeño en rode ui- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 25 min
- Klaar in: 35 min
Wel eens kapsalon gegeten? Simpel een frietje met shoarmavlees, gesmolten kaas, uitjes, sla, radijs en avocado. Afgetopt met saus. Lekker! Dit vegetarisch kapsalon recept heeft mijn voorkeur en is helemaal zo slecht nog niet. Ik maak hier een sambalmayo en knoflooksaus bij van yoghurt.
Frietjes uit de oven
Frietjes, altijd een feestje! Uit de oven, lekker krokant met zeezout en verse kruiden en passen perfect als bodem voor deze zelfgemaakte kapsalon.
Probeer ook eens met groentefriet.
Vegetarische shoarma is inmiddels een hit bij ons thuis. Een dot gesmolten kaas erover en aftoppen met rauwkost en saus, hoe lekker! En of dit nu echt katervoedsel is? Gewoon lekker en makkelijk recept voor de zaterdagavond!
Zo maak je vegetarische kapsalon met patat
- Verwarm de oven en bak de ovenfriet zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Bak de vegetarische- of vlees -shoarma in een scheut olijfolie goudbruin en krokant op hoog vuur in de pan. Laat de kaas hierover smelten.
- Zet alles klaar voor de topping. Snij de sla fijn, de rode ui in ringen, radijs in dunne plakjes, avocado in blokjes.
- Verdeel de frietjes in bakjes en bestrooi met grof zeezout en eventueel wat verse kruiden. Schep hier de shoarma op en verdeel de sla, pepers en rauwkost erover. Bedek de kapsalon met knoflooksaus en sambal naar eigen wens en bestrooi met krokant gebakken uitjes. Eet lekker! Zó maak je vegetarische kapsalon met patat.
Deze vegetarische kapsalon is een absolute favoriet. Maak zelf je favoriete kapsalon en varieer met soorten friet zoals van zoete aardappel of pastinaak.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen