Frittata met spinazie en champignons

Frittata met spinazie en champignons

Omelet uit de oven
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 25 min
  • Kcal: 232

Frittata met spinazie en champignons, ’n omelet uit de oven. Super simpel om te maken en ’t is zo klaar. Met verse spinazie en gebakken champignons, easy diner!

Frittata uit de oven

Frittata uit de oven in plaats van uit de pan, makkelijk en ’n perfect recept voor al je leftovers. Ofwel de restjes uit je koelkast.

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 200 gr champignons
  • 400 gr verse spinazie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 2 bosuien
  • olijfolie
  • verse peper en grof zeezout
Frittata spinazie champignons

Frittata zó maak je dat

  1. Snij de champignons en bosui, klop de eieren in een kom samen met verse peper en grof zeezout naar smaak. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en bak de champignons, spinazie, bosui en Italiaanse kruiden zo’n 2 á 3 minuten.
  3. Vet een ovenschaal in met olijfolie en schep de groenten in de ovenschaal. Schenk de geklopte eieren over de groenten en zet in de oven voor 20 minuten. Snij de omelet in vieren en serveer. Frittata zó maak je dat.

Ook lekker: Shakshuka, eieren uit de pan met tomaat en verse kruiden.

Dit recept komt uit ’t Diabetes omkeren methode kookboek met koolhydraatarme recepten.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 4 stemmen.
Please wait...