Gado-gado met pindasaus

Mix van groenten met bite
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Niets zo lekker als zelfgemaakte Gado-gado! Een Indonesisch groentegerecht, snel en eenvoudig te maken! Mengelmoes van verschillende verse groenten met gekookt ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek. Genieten!

Gado-gado, een klassieker

Gado-gado is een klassiek gerecht wat vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. Een lekkere vegetarische maaltijd boordevol verse groenten, waar je zelf ook volop variatie in kan aanbrengen.

Ingrediënten

  • witte kool
  • peultjes
  • andijvie
  • bloemkool
  • sperziebonen
  • worteltjes
  • taugé
  • komkommer
  • pindasaus
  • eieren, hard gekookt

Bereidingswijze

  1. 1De groenten snijden en beetgaar koken. De mix van groenten afgieten en serveren met de eieren en een flinke schep pindasaus. Schijfjes komkommer, gebakken uitjes, gebakken tempee en kroepoek en heerlijk is je Gado-Gado!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...