Gado-gado met pindasaus

  • Hoeveelheid: 1
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 30m
  • Kooktijd: 20m
  • Klaar in: 40m

Niets zo lekker als zelfgemaakte Gado-gado! Een Indonesisch groentegerecht, snel en eenvoudig te maken! Mengelmoes van verschillende verse groenten met gekookt ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek. Genieten!

Gado-gado, een klassieker

Gado-gado is een klassiek gerecht wat vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. Een lekkere vegetarische maaltijd boordevol verse groenten, waar je zelf ook volop variatie in kan aanbrengen.

Ingrediënten

  • Witte kool
  • Peultjes
  • Andijvie
  • Bloemkool
  • Sperziebonen
  • Worteltjes
  • Taugee
  • Komkommer
  • Pindasaus
  • Hard gekookte eieren

Bereidingswijze

Stap1

De groenten worden gesneden en halfgaar gekookt in water met zout. De uitgelekte groenten worden soort bij op een schaal geschikt. Garneer de schotel met plakjes hard gekookte eieren, schijfjes komkommer, gebakken uitjes, gebakken tempee en kroepoek.De saus wordt er apart bij geserveerd zodat deze naar eigen inziens kan worden overgoten.

Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

270

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2018 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab