Garnalen met ananas
Honing en rode peper- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 260
Garnalen met ananas honing en rode peper, gemarineerd met sweet chili en afgemaakt met ananas bbq saus ofwel pineapple chili sauce van OIL&VINEGAR, lekker joh!
Garnalen ananas spies
Garnalen ananas spies met rode peper, ’n spiesje met pit en heel snel klaar. De saus maakt ‘m echter helemaal af. Mild zoet en licht pittig met bijna 40 % aan fruit mag de Pineapple chili sauce niet ontbreken aan je voorraad kast.
Ook lekker: Toast kaas ei en saus van ananas ’n boterham met pit.
Garnalen en ananas van de bbq
- Snij de rode peper in dunne ringen en hak de koriander grof. Meng samen met olijfolie, honing en chili saus tot en marinade. Roer de garnalen hier door heen en zet koud weg.
- Schil en snij de ananas in blokjes. Rijg de garnalen met ananas op een spies en bak ze om en om op een hete bbq.
- De garnalen spiesen hebben niet lang nodig, ze zijn snel klaar. Garnalen en ananas van de bbq maak je zó.
Eet lekker met een flinke scheut pineapple chili sauce van OIL&VINEGAR en maak af met krokant gebakken uitjes.
Ook lekker: Gegrilde ananas van de bbq met bruine suiker ’n toetje van de barbecue.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen