Gebakken paddenstoelen met sojasaus
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 198
Gebakken paddenstoelen met sojasaus, chilivlokken en pittige tomatenmayo, lekker en snel recept voor de lunch of voor de avond.
Gebakken champignons in sojasaus
Neem een mix van paddestoelen of neem gewoon de witte champignon, de sojasaus zorgt voor de perfecte smaak. De tomatenmayo is een romige saus op basis van tomaten, sjalot en peterselie, 't past perfect! Wanneer maak jij gebakken champignons in sojasaus?
Ook lekker: Champignons op toast met kaas gebakken ui en platte peterselie, ’n heerlijk makkelijk en snel recept met Zwitserse raclette kaas.
Toast met paddestoelen
- Maak de champignons schoon, snij in dunne plakjes en verhit de olijfolie.
- Bak de champignons lichtbruin en breng op smaak met versgemalen peper. Voeg de sojasaus toe en leg eventueel de kaas op de paddestoelen en laat smelten.
- Toast ondertussen de boterhammen en leg op een bord. Smeer in met tomatenmayo en schep het paddestoelen mengsel op de toast. maak af met chilivlokken. Toast met paddestoelen maak je zó.
Eet lekker direct!
Ook lekker: Champignon spies gemarineerd champignon spies gemarineerd voor op de bbq, makkelijker kan bijna niet, ’n tip voor de gourmet of bbq met koriander, knoflook geperst, sojasaus en balsamico.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?