Gehaktbrood met olijven
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 1
- Klaar in: 1 uur 10 min
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de olijven en tomaten klein en snipper de ui. Pak een grote kom en doe hier het gehakt in. Meng het gehakt met paneermeel, de eieren, ui, Italiaanse kruiden en nootmuskaat. Kneed alles door elkaar en meng daarna ook de olijven en de tomaten door het gehakt.
- Vet een bakplaat in met de boter. Maak van het gehakt 1 bol en leg hem in het midden van de bakplaat. Bak het gehaktbrood ongeveer 1 uur in de oven gaar en bruin. Haal het gehaktbrood uit de oven en laat het gehaktbrood even rusten voor je gaat aansnijden.
Ook lekker: Gehaktbrood met ei. Gehaktbrood ’n stevig gehakt uit de oven met knoflook ui en salie.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?