Gehaktkebab

Gehakt op een stokje
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
Naar het recept

Dit traditionele Turkse gerecht is over de hele wereld geliefd. Maak dit heerlijke gekruide vlees nu zelf thuis klaar en geniet van de Turkse smaak.

Gehakt op een stokje

Gehakt op een stokje ofwel ge­hakt­ke­bab, met chilipeper, knoflook en komijn. Heerlijk met saus van Turkse of Griekse yoghurt.

Ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 2 tl gemalen komijn
  • 2 tenen knoflook
  • 2 tl chilipeper
  • 2 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt in een kom met de komijn, geperste knoflook, chilipeper en de zout.
  2. Verdeel het gehakt in 8 delen en maak er 8 worsten van. Spies iedere worst en bestrijk ze met olijfolie.
  3. Verhit een grillpan en grill de kebab rondom bruin en gaar in ongeveer 10 minuten.
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...