Gehaktkebab

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 15m

Dit traditionele Turkse gerecht is over de hele wereld geliefd. Maak dit heerlijke gekruide vlees nu zelf thuis klaar en geniet van de Turkse smaak.

Tip: Serveer de kebab met wat gebakken aardappeltjes en een frisse salade.

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 2 tenen knoflook
  • 2 theelepels chilipeper
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Stap1

Meng het gehakt in een kom met de komijn, geperste knoflook, chilipeper en de zout.

Stap2

Verdeel het gehakt in 8 delen en maak er 8 worsten van. Spies iedere worst en bestrijk ze met wat olijfolie.

Stap3

Verhit een grillpan en grill de kebab rondom bruin en gaar in ongeveer 10 minuten.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 3
Waardeer dit recept

3 personen hebben dit recept gewaardeerd

64

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab