Gehaktkebab met komijn en knoflook

Gehaktkebab met komijn en knoflook

Gehakt op een stokje
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 315

Gehaktkebab met komijn en knoflook, gehakt op ’n stokje. ’n traditioneel Turks gerecht en over de hele wereld geliefd. Maak dit heerlijke gekruide vlees nu zelf thuis klaar en geniet van de Turkse smaak, ’n heerlijk recept.

Gehakt kebab recept

Gehakt kebab recept, gehakt op een stokje maken ofwel ge­hakt­ke­bab, met chilipeper, knoflook en komijn. Heerlijk met saus van Turkse of Griekse yoghurt.

Ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 2 tl gemalen komijn
  • 2 tenen knoflook
  • 2 tl chilipeper
  • 2 el olijfolie

Gehakt op ’n stokje

  1. Meng het gehakt in een kom met de komijn, geperste knoflook, chilipeper en zout.
  2. Verdeel het gehakt in 8 delen en maak er 8 worsten van. Spies iedere worst en bestrijk ze met olijfolie.
  3. Verhit een grillpan en grill de kebab rondom bruin en gaar in zo’n 10 minuten. Gehakt op ’n stokje, zo maak je ‘t!

Ook lekker: Turkse pizza met gehakt en aubergine.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.1. van 16 stemmen.
Please wait...