Gevulde eieren recept

Gevulde eieren recept

Met papikapoeder en kerrie
  • Aantal: 24
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 25 min
  • Kcal: 84

Gevulde eieren recept ’n echte klassieker. Voor ’n feestelijk ontbijt, brunch of borrel. Een oldschool hapje wat eenvoudig en snel te maken is met dit basisrecept voor gevuld ei met paprikapoeder en kerrie.

Toch kun je met dit simpele ei écht uitpakken met vele verschillende variaties.

Gevulde eieren recept

’n Gevulde eieren recept, varieer met je favoriete topping. Denk aan Hollandse garnalen, tonijn en rauwe ham of maak de eieren traditioneel met paprikapoeder en kerrie.

Maak af met dille bieslook of peterselie.

Ingrediënten

  • 12 eieren
  • 2 tl paprikapoeder
  • 2 tl kerriepoeder
  • 4 el mayonaise
  • 1 tl mosterd
  • verse bieslook /dille /peterselie naar keuze
  • grof zeezout
  • verse peper
Gevulde eieren recept

Gevulde eieren mosterd en mayo

  1. Kook de eieren hard. Pel ze en snij elk ei in de lengte doormidden. Haal het eigeel uit de eieren en doe het in een kom. Leg de gehalveerde eieren op een schaal.
  2. Meng het eigeel met de kerrie- en paprikapoeder, mayonaise en mosterd. Voeg wat grof zeezout en verse peper naar smaak toe.
  3. Hak de eventuele bieslook, peterselie of dille en meng door het mengsel of zet weg voor op ’t ei. Vul de halve eieren met ’t eigeel mengsel en eet ze lekker koud! Gevulde eieren mosterd en mayo recept zó doe je dat.

Voeg eventueel een beetje citroensap toe voor ’n extra smeuïg ei.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 3.6. van 173 stemmen.
Please wait...

Nog meer gevulde eieren

Gevulde eieren met zalm

Gevuld ei, favoriet op welke fuif dan ook, dit ei maak je met gerookte zalm en zonder mayonaise.

Geef een reactie