Gevulde eieren met avocado

Gevulde eieren met avocado

Met basilicum en kaaskoek
  • Aantal: 8
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 15 min
  • Klaar in: 20 min
Naar het recept

Gevuld ei is een lekker simpel hapje wat altijd succes heeft op de paastafel. Eenvoudig en snel te maken in een prachtige lente groene kleur.

Gevulde eieren voor pasen

Deze gevulde eieren zijn echt iets voor bij de brunch. De tafel ziet er feestelijk uit met deze eieren met basilicum en avocado hapjes. Varieer met je favoriete topping. Hollandse garnalen passen ook perfect bij dit recept.

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 1 avocado
  • 2 el verse basilicum
  • 1 bosui
  • 30 gr kaas
  • verse peper/grof zeezout

Bereidingswijze gevuld ei

  1. Maak als eerst de kaaskoekjes. Kook de eieren hard. Pel en snij de eieren in de lengte doormidden. Haal het eigeel uit de eieren en zet weg. Leg de gehalveerde eieren op een bord.
  2. Schil en pureer de avocado, maak op smaak met verse peper en grof zout voor wat bite. Snij de lente ui heel fijn, hak de basilicum en meng bij de avocado.
  3. Vul de halve eieren met het avocado mengsel en krummel hier wat eigeel mengsel over heen. Top af met een kaaskoekje en eet lekker koud.

Ook lekker, gevulde eieren basis recept.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...