Gnocchi met champignonsaus

  • Gnocchi-met-champignonsaus
  • champignonsaus-op-het-vuur
  • Gnocchi-ingredienten
  • Porties: 2
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 20m
  • Klaar in: 25m

Dit heerlijke recept met gnocchi in zelfgemaakte champignon-roomsaus moet je geproefd hebben! Met dit recept zet je het gerecht in maar 25 minuten op tafel.

Gnocchi een favoriet aardappelgerecht met champignon

Smullen maar!

Ingrediënten

  • 500 gram kant en klare gnocchi
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gram champignons
  • 150 ml groentebouillon
  • 200 ml kookroom
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper
  • Parmezaanse kaas

Gnocchi met champignonsaus

Bereidingswijze

Stap1

Snij de ui en de knoflook fijn en de champignons in schijfjes.

Stap2

Verhit olie in een wok-pan en voeg de gesneden groenten erbij. Wanneer het meeste vocht uit de champignons is, kan de bouillon erbij. Laat het ongeveer 5 minuten pruttelen en voeg daarna de kookroom toe. Laat de saus nog even sudderen tot hij wat dikker geworden is.

Stap3

Breng een pan met water aan de kook. Kook de gnocchi in het water. De gnocchi is gaar als ze blijven drijven. Giet het water af en schep de gnocchi door de saus. Serveer het gerecht op 2 borden en strooi er wat geraspte Parmezaanse kaas overheen.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

127

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab