Gnocchi met gorgonzola en parmezaan

Gnocchi met gorgonzola en parmezaan

Met peer en salie
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 490

Gnocchi met gorgonzola en parmezaan met peer en salie zó waanzinnig lekker recept, zacht en romig. Heel makkelijk te maken en super snel klaar.

Gnocchi recept met gorgonzola kaas

Gnocchi recept met gorgonzola kaas, ’t liefst de pittige variant.

Ingrediënten

  • 300 gr gnocchi
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 ml slagroom
  • 1 teen knoflook
  • 50 ml melk
  • 40 gr Parmezaanse kaas
  • 1 peer
  • verse salie
Gnocchi gorgonzola parmezaan recept

Gnocchi met kaassaus

  1. Kook de gnocchi in zo’n 2-3 minuten gaar in kokend water, giet af en laat even staan. Pel en pers de knoflook, meng met de melk en room en zet op laag vuur.
  2. Doe de gorgonzola (zonder korst) in de pan met melk en room en laat smelten. Snij de peer in blokjes en voeg toe aan de gorgonzola saus.
  3. Breng de saus op smaak met vers gemalen peper en een paar blaadjes verse salie. Schep de gnocchi door de kaassaus en eet met fijne geraspte Parmezaanse kaas. Gnocchi met kaassaus zo maak je ‘t.

Ook lekker: Gnocchi met zelfgemaakte pesto rucola en tomaat. ’n Snel recept met ’n topping van verse basilicum.

Heb je het recept gemaakt? Geef een review.

Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...

Meer gnocchi recepten

Gnocchi met tuinbonen en creme fraiche recept

Gnocchi met tuinbonen en crème fraîche

Romige tuinbonen met krokant spek, rucola en parmezaanse kaas.

Gnocchi met champignonsaus recept

Gnocchi met champignonsaus

Favoriet aardappelgerecht, vegetarisch, simpel en heerlijk snel.

Gnocchi met citroen

Gnocchi met rucola en citroen

Zachte pasta gemaakt van aardappel met citroen botersaus en amandelen.