
Gnocchi met gorgonzola en parmezaan
Met peer en salie- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 490

Gnocchi met kaassaus
- Kook de gnocchi in zo’n 2-3 minuten gaar in kokend water, giet af en laat even staan. Pel en pers de knoflook, meng met de melk en room en zet op laag vuur.
- Doe de gorgonzola (zonder korst) in de pan met melk en room en laat smelten. Snij de peer in blokjes en voeg toe aan de gorgonzola saus.
- Breng de saus op smaak met vers gemalen peper en een paar blaadjes verse salie. Schep de gnocchi door de kaassaus en eet met fijne geraspte Parmezaanse kaas. Gnocchi met kaassaus zo maak je ‘t.
Ook lekker: Gnocchi met zelfgemaakte pesto rucola en tomaat. ’n Snel recept met ’n topping van verse basilicum.
Geef een reactie