Gnocchi met gorgonzola en parmezaan
Met peer en salie- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 490
Gnocchi met gorgonzola en parmezaan met peer en salie zó waanzinnig lekker recept, zacht en romig. Heel makkelijk te maken en super snel klaar.
Gnocchi recept met gorgonzola kaas
Gnocchi recept met gorgonzola kaas, ’t liefst de pittige variant.
Lekker om te luisteren tijdens het koken, 6x culinaire podcast over eten.
Gnocchi met kaassaus
- Kook de gnocchi in zo’n 2-3 minuten gaar in kokend water, giet af en laat even staan. Pel en pers de knoflook, meng met de melk en room en zet op laag vuur.
- Doe de gorgonzola (zonder korst) in de pan met melk en room en laat smelten. Snij de peer in blokjes en voeg toe aan de gorgonzola saus.
- Breng de saus op smaak met vers gemalen peper en een paar blaadjes verse salie. Schep de gnocchi door de kaassaus en eet met fijne geraspte Parmezaanse kaas. Gnocchi met kaassaus zo maak je ’t.
Ook lekker: Gnocchi met zelfgemaakte pesto rucola en tomaat. ’n Snel recept met ’n topping van verse basilicum.
Recente recepten en artikelen
Wat vind je van het recept?
Hij is heerlijk deze gnocchi. Favoriet!
Thx Irene, whats app is aangepast!
Wij hebben er van genoten. Bijzonder en…… eenvoudig te maken.
..smaak van pure eenvoud, dank Marty!