Gnocchi met gorgonzola en parmezaan

Gnocchi met gorgonzola en parmezaan

Met peer en salie
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 5 min
  • Wachttijd: 10 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 490

Gnocchi met gorgonzola en parmezaan met peer en salie zó waanzinnig lekker recept, zacht en romig. Heel makkelijk te maken en super snel klaar.

Gnocchi recept met gorgonzola kaas

Gnocchi recept met gorgonzola kaas, ’t liefst de pittige variant.

Lekker om te luisteren tijdens het koken, 6x culinaire podcast over eten.

Ingrediënten

  • 300 gr gnocchi
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 ml slagroom
  • 1 teen knoflook
  • 50 ml melk
  • 40 gr Parmezaanse kaas
  • 1 peer
  • verse salie
Gnocchi gorgonzola parmezaan recept

Gnocchi met kaassaus

  1. Kook de gnocchi in zo’n 2-3 minuten gaar in kokend water, giet af en laat even staan. Pel en pers de knoflook, meng met de melk en room en zet op laag vuur.
  2. Doe de gorgonzola (zonder korst) in de pan met melk en room en laat smelten. Snij de peer in blokjes en voeg toe aan de gorgonzola saus.
  3. Breng de saus op smaak met vers gemalen peper en een paar blaadjes verse salie. Schep de gnocchi door de kaassaus en eet met fijne geraspte Parmezaanse kaas. Gnocchi met kaassaus zo maak je ’t.

Ook lekker: Gnocchi met zelfgemaakte pesto rucola en tomaat. ’n Snel recept met ’n topping van verse basilicum.

Beoordeling: 4.8. van 5 stemmen.
Please wait...

Meer gnocchi recepten

Gnocchi met tuinbonen en creme fraiche recept

Gnocchi met tuinbonen en crème fraîche

Romige tuinbonen met krokant spek, rucola en parmezaanse kaas.

Gnocchi met champignonsaus

Gnocchi met champignonsaus

Favoriet aardappelgerecht, vegetarisch, simpel en heerlijk snel.

Gnocchi met rucola en citroen

Gnocchi met rucola en citroen

Zachte pasta gemaakt van aardappel met citroen botersaus en amandelen.

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

  1. Irene 10 maart 2021 at 08:40 - Reply

    Hij is heerlijk deze gnocchi. Favoriet!

  2. Marty 21 januari 2023 at 12:00 - Reply

    Wij hebben er van genoten. Bijzonder en…… eenvoudig te maken.

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram februari
De smaak van Italie voorjaar 2024