Gnocchi met spinazie en tomaat
Gnocchi met spinazie en tomaat met zachte geitenkaas, 'n romige tomatensaus met Italiaanse aardappelballetjes. Eenvoudig en snel gnocchi recept.
Gnocchi recept met tomatensaus
Gnocchi recept met tomatensaus, basilicum en pijnboompitten, 'n Italiaans gerecht met spinazie 'n soort van caprese variant.
Meer: Italiaanse recepten.
Gnocchi met spinazie
- Breng water aan de kook voor de gnocchi. Pel en snipper de ui en pers de knoflook. Kook de gnocchi tot ze boven komen drijven. Giet af en laat staan.
- Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en zet weg. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook kort. Voeg de gnocchi toe en bak op hoog vuur zo'n 5 minuten.
- Voeg de tomatenblokjes toe aan de gnocchi en breng aan de kook. Zet het vuur laag en roer de spinazie mee tot het slinkt. Meng de geitenkaas erbij en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Schep de gnocchi met spinazie en tomaat in kommen en maak af met verse basilicum en pijnboompitten. Gnocchi met spinazie zó maak je 't.
Ook lekker: Gnocchi met zelfgemaakte pesto rucola en tomaat. 'n Snel recept met ’n topping van verse basilicum.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?