Gnocchi met truffelsaus
Knoflook en sjalot- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 490
Gnocchi met truffelsaus knoflook en sjalot, deze truffelroomsaus gaat perfect samen met de gnocchi en wat (vegan) parmezaan. Een makkelijk en waanzinnig lekker recept wat snel op tafel staat.
Gnocchi met truffel
Gnocchi met truffel en plantaardige room van Blue Band. Deze is gemaakt met linzenproteïne en plantaardige oliën en smaakt heerlijk romig, ’t heeft een zachte, milde smaak en bevat 15% vet.
Ook lekker: Knolselderijsoep met mosterd en vegan room, bommetje vol vitamine C, perfect voor je weerstand dus.
Gnocchi met truffelroomsaus
- Kook de gnocchi in zo’n 2-3 minuten gaar in kokend water, giet af en laat even staan. Pel en snipper de sjalot en pers de knoflook, fruit aan in een pan met hete olijfolie.
- Roer de truffeltapenade erbij samen met de room en verwarm op laag vuur. Breng de saus op smaak met vers gemalen peper.
- Schep de gnocchi door de truffelsaus en eet met fijne geraspte Parmezaanse kaas. Gnocchi met truffelroomsaus zo maak je ‘t.
Maak eventueel af met een paar drupjes truffelolie en pijnboompitten. Voor meer trek: bak een mix van champignons mee voor erbij.
Ook lekker: Gnocchi met champignonsaus paddestoelen, knoflook, parmezaan.