Gnocchi met tuinbonen en crème fraîche

  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Dit recept met gnocchi, tuinbonen, spekjes, rucola en crème fraîche is eens wat anders dan de gangbare pastagerechten. Wil je eens wat variëren? Dan is dit gerecht echt een aanrader! Bestrooi het gerecht met wat Parmezaanse kaas voor wat extra pit!
IMG_0546

Ingrediënten

  • 250 gram spekreepjes
  • 300 gram tuinbonen (diepvries)
  • 500 gram gnocchi
  • 2 uien
  • 200 ml crème fraîche
  • 75 gram rucola
  • Eventueel wat Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Stap1

Kook de gnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien. Bak de spekreepjes krokant en voeg daarna de uien toe. Schep de bevroren tuinbonen erdoor en bak het geheel ongeveer 5 minuten.

Stap2

Roer de crème fraîche en de gnocchi erdoor en breng het op smaak met wat peper en zout. Verdeel het gerecht over 4 borden en leg er wat rucola op. Strooi eventueel wat kaas over het gerecht voor wat extra smaak. Eet smakelijk!

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab