Gnocchi met tuinbonen en crème fraîche
Romige tuinbonen- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Dit recept met gnocchi, tuinbonen, spekjes, rucola en crème fraîche is eens wat anders dan de gangbare pastagerechten. Wil je eens wat variëren? Dan is dit gerecht echt een aanrader! Bestrooi het gerecht met wat Parmezaanse kaas voor wat extra pit!
Tuinbonen
Tuinbonen zijn heerlijk! Ze hebben een bittere smaak en worden vaak gekookt of gestoomd. Tuinbonen, een zomerse groente die ook prima uit de vriezer gegeten kunnen worden.
Zo maak je gnocchi met tuinbonen
- Kook de gnocchi volgens aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien. Bak de spekreepjes krokant en voeg daarna de uien toe. Schep de bevroren tuinbonen erdoor en bak het geheel zo’n 5 minuten.
- Roer de crème fraîche en de gnocchi door het tuinbonen mengsel en breng op smaak met verse peper en zout. Verdeel de gnocchi in kommen en maak af met rucola. Strooi eventueel wat parmezaan over het gerecht voor wat extra smaak. Zó maak je gnocchi met tuinbonen!