Groentepizza met geitenkaas

Bodem van bladerdeeg
  • Aantal: 4
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Wachttijd: 20 min
  • Klaar in: 30 min
Naar het recept

Deze pizza is ideaal om te delen tijdens een feestje, lekker vegetarisch, een snack recept! De knapperige groente en zachte geitenkaas zijn een prima smaakcombinatie. Een eenvoudig recept om zelf smaakvolle pizza te maken.

Pizza van bladerdeeg

Pizza van bladerdeeg is een super snelle pizza die je zelf zo gemaakt hebt. Beleggen kan natuurlijk met van alles wat jij wilt. Wij serveren de bladerdeeg pizza lekker met geitenkaas.

Ingrediënten

  • 6 plakjes hartige taartdeeg
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • Potje zwarte olijven
  • 400 gr tomatenblokjes
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • 300 gr Italiaanse groentemix
  • 250 gr zachte geitenkaas

Bereidingswijze

  1. 1Laat de plakjes deeg ontdooien. Bedek een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui en fruit deze in een braadpan met de olijfolie. Voeg de tomatenblokjes en de kruiden toe en verwarm het geheel. Laat het ongeveer 10 minuten stoven tot de saus ingedikt is. Breng op smaak met peper en zout
  2. 2Maak van de plakjes deeg één bodem en vouw de randjes om zodat er dadelijk een opstaand randje ontstaat. Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem en strooi de Italiaanse groentemix erover. Verkruimel de geitenkaas boven de pizza en verdeel ook de zwarte olijven erover.
  3. 3Bak de pizza ongeveer 20 minuten in de oven. Snij de pizza in vieren en verdeel de pizzastukken over de borden. Geniet!
Beoordeling: 5.0. van 1 stem.
Please wait...