Halloumi kiwi en pindakaas
Met krokante uitjes- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 5 min
- Klaar in: 10 min
- Kcal: 595
Halloumi kiwi en pindakaas op toast met krokante uitjes, makkelijk te maken als hartig ontbijt. Een verrassende combi van de zout ziltige smaak van halloumi, fris pittige kiwi op ’n smeuïg laagje pindakaas.
Halloumi met Zespri Green kiwi
Gezonde en snelle lunch van halloumi met Zespri Green kiwi, ’n aanrader. De Green kiwi’s van Zespri zijn fris, pittig en zitten vol smaak. Perfect om ’n boost te geven aan je weerstand want de kiwi zit vol vitamine C.
Kiwi op brood met zuivelspread en noten ..ook lekker! Getoast met topping van noten crumble.
Halloumi kaas is lekker stevig dus perfect om te bakken, wel direct eten als de halloumi afkoelt wordt hij taai.
Halloumi pindakaas en kiwi
- Snij de halloumi in plakken en dep droog. Bak de plakjes in een droge koekenpan aan weerskanten mooi bruin. Toast ondertussen de boterhammen en snij de Zespri Green kiwi’s in plakjes.
- Smeer de boterhammen in met pindakaas, leg de plakjes halloumi erop en daarop de kiwi. Maak af met krokante uitjes.
Ook lekker: Pittige pompoen hummus met kiwi op toast met prei kiemen.
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen