Halloumi kiwi en pindakaas
Halloumi kiwi en pindakaas op toast met krokante uitjes, makkelijk te maken als hartig ontbijt. Een verrassende combi van de zout ziltige smaak van halloumi, fris pittige kiwi op 'n smeuïg laagje pindakaas.
Gezonde en snelle lunch van halloumi met Zespri Green kiwi, een aanrader. De Green kiwi's van Zespri zijn fris, pittig en zitten vol smaak. Perfect om een boost te geven aan je weerstand want de kiwi zit vol vitamine C.
Kiwi op brood met zuivelspread en noten is ook lekker! Getoast met topping van noten crumble.
Halloumi kaas is lekker stevig dus perfect om te bakken, wel direct eten als de halloumi afkoelt wordt hij taai.
Halloumi kiwi
Ingrediënten
- 2 kiwi's Zespri Green
- 2 el pindakaas
- 200 gr halloumi
- 2 el krokante uitjes
- 2 boterhammen
Instructies
- Snij de halloumi in plakken en dep droog. Bak de plakjes in een droge koekenpan aan weerskanten mooi bruin.
- Toast ondertussen de boterhammen en snij de Zespri Green kiwi’s in plakjes.
- Smeer de boterhammen in met pindakaas, leg de plakjes halloumi erop en daarop de kiwi. Maak af met krokante uitjes.
Meer kiwi recepten: pompoen hummus met kiwi op toast en prei kiemen of maak eens een salsa van kiwi en avocado met rode ui en koriander.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?