Haringtartaar met radijs
- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 10 min
- Kooktijd: 5 min
- Klaar in: 15 min
- Kcal: 220
Haringtartaar met radijs sjalot en augurk een knapperig tartaar slaatje. 'n Makkelijk voorgerecht of hapje op toast of crackers.
Haringsalade met toast
Haringsalade met toast, gezond 't is simpel te maken en lekker tussendoor voor erbij of als salade. Met 'n knappertje van radijs en augurk is deze haring favoriet.
Haringtartaar recept
- Maak de haring schoon en snij in blokjes, rasp de radijs, hak de peterselie, pel en snipper de sjalot en snij de augurk in blokjes. Meng luchtig met elkaar tot 'n tartaar.
- Maak de dressing en meng met 't haring mengsel. Eet lekker koud. Haringtartaar recept
zó maak je dat.
Eet lekker met toast als lunch of als voorgerecht, 'n heerlijke en voedzame snack.
Ook lekker: Sardientjes of makreelspread met toast of rijstcrackers.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?