Haringtartaar met radijs

Haringtartaar met radijs

Sjalot en augurk
  • Aantal: 2
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Kooktijd: 5 min
  • Klaar in: 15 min
  • Kcal: 220

Haringtartaar met radijs sjalot en augurk een knapperig tartaar slaatje. ’n Makkelijk voorgerecht of hapje op toast of crackers.

Haringsalade met toast

Haringsalade met toast, gezond ’t is simpel te maken en lekker tussendoor voor erbij of als salade. Met ’n knappertje van radijs en augurk is deze haring favoriet.

Ingrediënten

  • 2 haringen
  • 1 sjalot
  • 2 augurken
  • 4 radijsjes
  • handje platte peterselie

Dressing

  • 2 el mayo
  • ½ tl mosterd
  • 1 tl worcestersaus
  • 4 drupjes tabasco
Haringtartaar radijs recept

Haringtartaar recept

  1. Maak de haring schoon en snij in blokjes, rasp de radijs, hak de peterselie, pel en snipper de sjalot en snij de augurk in blokjes. Meng luchtig met elkaar tot ’n tartaar.
  2. Maak de dressing en meng met ’t haring mengsel. Eet lekker koud. Haringtartaar recept
    zó maak je dat.

Eet lekker met toast als lunch of als voorgerecht, ’n heerlijke en voedzame snack.

Ook lekker: Sardientjes of makreelspread met toast of rijstcrackers.

Beoordeling: 5.0. van 3 stemmen.
Please wait...

Deel dit recept

Wat vind je van het recept?

Houd je net zo van eten als wij?

Vul je e-mail adres in en ontvang regelmatig de nieuwste recepten.

De bakplaat Instagram actie april
De smaak van Italie voorjaar 2024