Herfst groentesoep
- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 20 min
- Kcal: 102
Heerlijk nu het weer wat kouder wordt! Deze herfstsoep met groente, bonen en spekjes vult goed en is simpel te maken. Lekker na een flinke wandeling.
Groentensoep, zó oldschool!
Deze herfst groentensoep smaakt zó oldschool. Deze kun je best vaker op tafel zetten. En natuurlijk kan dat ook vegetarisch met de vega spekjes van de vegetarische slager. Verse Soepgroenten is zo gekocht maar als je nog wat restjes groenten in je koelkast hebt liggen kun je deze natuurlijk ook toevoegen.
Bereidingswijze
- Bak het boerenbrood af in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking. Bak de spekjes kort in een soeppan. Voeg de bouillon, groente en witte bonen in tomatensaus toe.
- Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 10 minuutjes zachtjes koken.
- Breng de soep op smaak met peper en zout en serveer het samen met het boerenbrood en bestrooi het met wat geraspte kaas naar smaak.
Deel dit recept
Wat vind je van het recept?