Herfst groentensoep

Groentensoep
  • Porties: 4
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 20m

Heerlijk nu het weer wat kouder wordt! Deze herfstsoep met groente, bonen en spekjes vult goed en is simpel te maken. Lekker na een flinke wandeling.

Groentensoep, zó oldschool!

Deze herfst groentensoep smaakt zó oldschool. Deze kun je best vaker op tafel zetten. En natuurlijk kan dat ook vegetarisch met de vega spekjes van de vegetarische slager.
Verse Soepgroenten is zo gekocht maar als je nog wat restjes groenten in je koelkast hebt liggen kun je deze natuurlijk ook toevoegen.

Benieuwd naar meer soepgerechten? Kijk dan eens bij onze soep recepten.

Ingrediënten

  • 1 boerenbrood
  • 250 gram spekjes
  • 600 gram soepgroentemix
  • 1 liter groentebouillon
  • 400 gram witte bonen in tomatensaus
  • Geraspte kaas

Bereidingswijze

Stap1

Bak het boerenbrood eventueel af in de oven volgens aanwijzingen op de verpakking. Bak de spekjes in een soeppan ongeveer 5 minuten. Voeg de bouillon, groente en witte bonen in tomatensaus toe.

Stap2

Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 10 minuutjes zachtjes koken.

Stap3

Breng de soep op smaak met peper en zout en serveer het samen met het boerenbrood en bestrooi het met wat geraspte kaas naar smaak.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

90

Commentaar op recept

  1. posted by Wilma on 19 november 2016

    De soep smaakte heerlijk! en het is eenvoudig te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab