Hollandse garnalen op toast
Tomaten cocktailsaus- Aantal: 4
- Bereidingstijd: 10 min
- Wachttijd: 15 min
- Klaar in: 25 min
- Kcal: 685
Hollandse garnalen op toast met tomaten cocktailsaus, ’n feestrecept voor lunch, amuse of voorgerecht. Simpel te maken en hartstikke lekker! Toast recept voor de feestdagen..
Cocktailsaus met cognac
Cocktailsaus met cognac om het echt af te maken, ’n klein scheutje dan.. Hollandse garnalen recept met eenvoudige ingrediënten en meest romige tomaten cocktailsaus.
Leksands met hollandse garnalen
Leksands knäckebröd waanzinnig knapperig, ’n (h)eerlijk, natuurlijk en ambachtelijke cracker gemaakt in Leksand, Zweden. Leksands met hollandse garnalen is een perfecte variant op de traditionele versie met toast.
Van Leksands: Ecologische knäckepuntjes té lekker en mega krokant, gemaakt van 100% ecologische ingrediënten.
Hollandse garnalen met Leksands
- Maak de tomaten cocktailsaus, doe hiervoor alle ingrediënten in een hoge maatbeker,
voeg naar smaak vers gemalen peper en ’n snuf grof zeezout toe en schenk in delen de zonnebloem en -olijfolie langs de zijkant in de maatbeker. - Zet je staafmixer in het mengsel, draai rond en trek heel langzaam omhoog. Hierdoor zal je saus extra luchtig worden. Zet weg om goed koud te laten worden.
- Leg op elk bord 2 Leksands crackers, schep er een flinke dot saus op met daarop de Hollandse garnalen. Maak af met partjes limoen, kappertjes en verse dille.
Maak de saus vast van te voren dan ben je zo klaar met dit garnalen voorgerecht.
Ook lekker: Avocado hummus met limoen knoflook en tahin, ’n smeersel voor op toast of dip. Ook leuk: romige mayonaise maken helemaal zelf!
Dit recept valt onder
Wat vind je van het recept?
Recente recepten en artikelen