Hollandse omelet

  • Porties: 2
  • Bereidingstijd: 5m
  • Kooktijd: 10m
  • Klaar in: 15m

Maak zelf een heerlijk ontbijtje of lunch klaar met dit recept. Deze Hollandse omelet met cherrytomaatjes, bieslook en bosui is het ideale gerecht voor wanneer je zin hebt in een stevig ontbijtje en is in een handomdraai klaar.

Tip: erg lekker op een sneetje volkorenbrood.

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1 bosui
  • Peper
  • 1 bouillonblokje
  • Handje bieslook

Bereidingswijze

Stap1

Klop de eieren los en verkruimel het bouillonblokje erboven. Snij de cherrytomaatjes door de helft en de bosui in kleine ringen. Hou het groene gedeelte van de bosui apart.

Stap2

Verhit een beetje olie in een koekenpan en voeg de witte ringetjes van de bosui toe. Voeg na een minuutje het eimengsel toe.

Stap3

Draai het vuur zacht en wacht tot het ei een beetje gestold is. Verdeel dan de rest van de bosui, cherrytomaatjes en een handje bieslook erover. Doe een deksel op de pan en laat de omelet langzaam gaar worden.

Het leuke aan koken vind ik..

Lees meer van deze chef
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Waardeer dit recept

1 personen hebben dit recept gewaardeerd

37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.
  • © 2017 simpele-recepten.nl - Realisatie website: SEOlab