Hollandse omelet zelf maken recept
Een stevig ontbijtje, met dille en bosui- Aantal: 2
- Bereidingstijd: 5 min
- Wachttijd: 10 min
- Klaar in: 15 min
Maak zelf een heerlijk ontbijtje of lunch met dit recept. Deze Hollandse omelet met cherrytomaatjes, bieslook en bosui is een perfect gerecht voor wanneer je zin hebt in een stevig ontbijt en lekker snel klaar. Een lekker ei met een simpel recept.
Heerlijk een ei!
Een ei is altijd lekker, hoe je deze ook maakt. Als ontbijt of lunch gekookt of gebakken. Nu met dille en bosui.
Bereidingswijze
- Klop de eieren los en verkruimel het bouillonblokje erboven. Snij de cherrytomaatjes door de helft en de bosui in kleine ringen. Hou het groene gedeelte van de bosui apart.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en voeg de witte ringetjes van de bosui toe. Voeg na een minuutje het eimengsel toe.
- Draai het vuur zacht en wacht tot het ei een beetje gestold is. Verdeel dan de rest van de bosui, cherrytomaatjes en een handje bieslook erover. Doe een deksel op de pan en laat de omelet langzaam gaar worden. Enjoy!